miercuri, 1 aprilie 2009

eu imi iau jucariile si plec!

nu stiu de unde a pornit aceasta idee ca "if you're not with me,then you're against me!".
si chiar nu stiu de ce daca ii spui unui prieten ceva ce nu-ti convine sau nu ti se pare ok automat se ajunge la suparare si ulterior se departeaza de tine.

c'mon!nu mai suntem mici!chiar nu putem fi rationali si chiar de fiecare data trebuie sa ne luam jucariile si sa plecam?

eu credeam ca prietenia adevarata presupune sinceritate.se pare ca nu,ci din contra cu cat esti mai mincinos si ass-kisser cu atat esti un prieten mai bun.
well,if you ask me,i think it's pretty lame!


le zici "nu e bine" sau "nu cred ca e ok." si-i vezi cum li se inverzeste fata si dintr-o data nu mai e bun sucul si dintr-o data se grabesc sa ajunga acasa pentru ca dintr-o data au aparut treburi.si tot dintr-o data incep sa te barfeasca.si tot dintr-o data devii doar o fosta-amica,ce va merge in sertarasul ascuns cu foste-amice,carora le mai trimite mesaje de Craciun.si asta pentru ca trimite la toata agenda.
asta daca mai te are in agenda.

cuvantul "NU" nu e bun intr-o "prietenie".astfel de "prietenii" sunt bune sa iti omori timpul cu ceva sau cineva,sa stati la cafea,sa vorbiti despre moda,seriale,baieti si alte susanale..DAR IN NICI UN CAZ sa fiti sincere.pentru ca atunci cand isi face discret aparitia sinceritatea,pac!there goes the whole friendship!cat ai zice "peste".
next station:"the ex-girlfriends locker."
..
ce chestie si cu prietenia asta!

aaah...cum a ajuns sinceritatea asta mai rar intalnita ca o trecere a cometei Halley.
prietenul adevarat ...nu prea se mai cunoaste.
parerea mea.care este.:)

Niciun comentariu: