miercuri, 25 martie 2009

animalele din camin

vecinii mei de camin,toate cele vreo suta de suflete cu care am "placerea" de a coabita,sunt de fapt animale.la propriu.
se comporta ca animalele,vorbesc ca animalele,unii chiar arata ca niste animale,mananca la fel ca si animalele,lasa jeg in urma lor si-si fac nevoile exact ca animalele.adica peste tot fara a tine cont daca au nimerit sau nu vasul de wc.

mai lasa si usa deschisa la toaleta ca sa se mandreasca cu comportamentul lor de animale.


ce conteaza ca nu stiu sa foloseasca peria de wc?ce conteaza ca se scarpina in zone intime si apoi mananca.sa nu va ganditi ca se spala,inainte.no no no.

ce conteaza ca scot pe gura numai cuvinte mizerabile ca si ei,de altfel?
ce conteaza ca ragaie de rasuna peretii si-si scuipa balele peste tot?

nu mai conteaza.ei sunt DOMNII DOCTORI.nici n-au trecut bine de prima sesiune a anului intai ca deja le rasuna tare in orgoliu statutul de doctori.

ei sunt viitorii domni doctori.pe mainile carora te vei lasa la nevoie.asa ca mare grija.



ps.1.cica sunt saraci bietii de ei...saracutii...de-aia e parcarea plina de masini dintre care cea mai "jalnica" e Loganul.ca sunt ai dracu' de saraci.
caminul arata ca vai de el,dar bine ca e parcarea(si aia jalnica) plina de golfuri gti,meganuri,focusuri etc.saraci ai naibii.!

le cumpara taticutu' SUV ca au intrat la medicina si bine ca-si permit.dar sa vedem daca mai si ies.ca de intrat e cum e,dar de iesit........mai greu.

ps.2 sa vedem cati din cei 1000 dintr-un an ajung "cineva".500 ajung medici de familie care pentru orice iti dau aspirina,sau te trimit la specialist.(asta pt ca-s prea "competenti".) 300 renunta.100 nu-si iau rezidentiatul.si deci au facut extraordinara,suprema,magnifica medicina DEGEABA.
Sa vedem ce fac aia 100 ramasi.in aia ne punem nadejdea.si astia au trasaturile de mai sus.
asa ca....SANATATE MULTA si sper sa nu ajungem sa depindem de "competenta" lor.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Auzi si astia cu rezidentiat sau fara medici de familie ori nu tot or sa-si castige binisor existenta ca na d'aia au facut facultatea. Medicina ca si teologia e un business bun munca multa la inceput dar cu putin noroc si pile/parinti "bazati" satisfactie garantata pe viata (asta daca nu esti suficient de bou sa fi cercetat pt un mal praxis ori pt fluierat in biserica)

pisica sefa spunea...

pilele si parintii bazati sunt o cerinta obligatorie pentru o cariera de succes.:)