miercuri, 18 noiembrie 2009

vampirul si iubita lui s-au blazat.

A inceput din nou isteria Twilight,o data cu lansarea celei de-a doua parte a acestui "film-minune".
Am zis eu mai demult ca dintr-o data vampirii au devenit cool si fiecare adolescenta isi doreste un iubit vampir,de preferat sa arate ca Robert Pattinson.
Mai multe despre acest vampire trend,aveti aici,intr-un articol super fain.

Insa nu despre asta voiam sa vorbim:P ci despre premiera asta mult asteptata si despre cum au promovat actorii principali acest nou film atat de asteptat.
HORROR!


Aici o avem pe Kristen Stewart,care s-a imbracat probabil pe intuneric,sau nu stiu,posibil fortata sau santajata..presupun ca are destule haine misto in garderoba,si nu inteleg de ce a ales tocmai asta!mai ales ca destui designeri renumiti se ingramadesc sa-si faca putina reclama,cu ocazia asta.so dear Kristen,next time,hire a stylist!urgent!



Prea-minunatul si prea-sexosul,multitalentatul,actorul minune,Robert Pattinson care le-a facut pe toate fetele sa-si doreasca un vampir acasa,a aparut la promovare imbracat ca si cum s-ar fi trezit tarziu si a ales in graba ceva.asta sau poate i-a picat tot dulapul pe el si a ramas cum s-au agatat hainele!
pai e frumos,mai Rob?noi te prea-slavim aici,facem teste cu tine pe facebook,revedem Twilight 1 doar de dragul tau,de vampiras sexos,si tu ce faci?iti pui dulapul pe tine?mai aveai putin si plecai cu plapuma pe tine si cu periuta de dinti in gura..

La premiere a fost ceva mai bine.




...eu zic ca se putea si mai bine,dar hai sa fim recunoscatori si pentru asta..

concluzia?pai noah,mai dragilor,eu inteleg ca nah,v-ati saturat pana peste cap de Twilight si ca sunteti plictisiti la maxim de atata publicitate si de atatia ochi pe voi,dar nu uitati ca fara filmuletul asta care v-a adus la apogeul plictiselii.....nu prea va stia ..well..basically,nobody!asa ca nu-l maniati pe Dumnezeu,ca voi v-ati dorit sa fiti vedete..asa ca,nu uitati de stlist.it's a must!

ps.nu prea ne pasa daca sunteti sau nu impreuna...pentru ca,da il preferam pe Robert singurel..:))

x.o.x.o

pozele de pe barfitoarea.ro

Niciun comentariu: