miercuri, 12 august 2009

wow! how sweet is that?

ieri,pe majoritatea posturilor tv mare stire:medicinistii aia 2 care l-au macelarit pe tipul ala,vor sa se casatoreasca!
wow!ce romantic!
asta da mod non-conformist de a-ti arata dragostea si de cerere in casatorie!
le-a trebuit doar macelarirea la propriu a victimei si impachetarea minutioasa a maruntaielor acesteia intr-un geamantan!mai lipsea sa-i puna inelul de logodna printre ele ca pachetul romantic sa fie complet!

iar avocata lui/ei se tot hlizea la camera de luat vederi zicand vesela:"a fost un gest foarte dragut!".

nu cred ca isi mai au locul genul asta de cuvinte avand in vedere episodul macabru.
bine,nici victima nu era usa de biserica(era mafiot in toata regula) DAR oricum era,nu cred ca e UMAN sa faci asa ceva.cat sange rece sa ai?....

aaah,si inca ceva,tot legat de stiri:in toate stirile in care au loc omoruri,violuri,furturi cu autor evident,care si-a recunoscut vina,stirea se termina cu fraza "daca va fi gasit vinovat,risca o pedeapsa de la..pana la...".
ce rost mai are "daca" in toata propozitia daca autorul crimei/furtului/violului a recunoscut?!
cum sa nu fie gasit vinovat,daca el a recunoscut!?jeeez...bine,adevarul e ca justitia din romania nu e tocmai ok..si poate de-aia se poarta formularea asta.

2 comentarii:

Maya spunea...

Tara tuturor posibilitatilor...Si, pana la urma, vrei sa zici ca nu te-a impresionat stirea despre cererea in casatorie? C'mon...that is too sweet! :)

pisica sefa spunea...

aproape ca mi s-a scurs o lacrima:))