duminică, 3 mai 2009

the make-over of a Playmate,

pe antena 3 se difuzeaza sambata seara un reality-show despre viata iepurasilor Playboy in cusca dezmaturilor crunte si a origiilor parca infinite.adica in casa lui Hugh Heffner.


sora uneia din blondele alea cu tate mari si oxigenate pana la nivelul neuronilor (nu pot spune care ca toate mi se par cam la fel) avea si ea dom'le un vis:sa aiba si ea tate mari si sa aiba si ea par lung si blond.

si pentru ca magicianul de Heff are suficienti bani si destule pofte,i-a sponsorizat make-overul.
dupa silicoane,au urmat vesele extensiile blonde de plastic,si apoi ca la orice make-over,noua "imbracaminte".adica bikini si sutien.

urmeaza desigur, un eveniment surpriza ca toti invitatii sa poata fi martori la "miracolul" transformarii.
si vaaaai domne' ce surpriza!vai cata schimbare!

maica'sa era si ea la eveniment si a plans de fericire ca fiica'sa avea silicoane si era dezbracata in vazul tuturor.
sicer,carei mame nu i s-ar umfla inima in ea de atata mandrie cand ar vedea ca fiica'sa a devenit tarfulita unui tinerel de varsta a treia?!hmmm?!eu cred ca mai avea un pic si dadea pe afara!


dar sa nu fiu rea.recunosc ca gagicile astea din plastic arata fantastic!nah c-am facut si rima!si oricarui barbat i-ar placea o jucarioara din asta acasa.da' io tot nu m-as mandri atata!
pe bune!:))

3 comentarii:

Maya spunea...

da' ie iele frumoase mah? Ie! Ie iele naturale si destepte? AAAAAA....nu prea ie! Atuncia ce mai conteaza? Cu siliconu' inainte, cu Heffica in pat si la mai mare!

Anonim spunea...

Auzi da ce baterii crezi ca folosesc?!? eu am un dinam crezi ca le ajunge?!?!?

pisica sefa spunea...

:))
@maya:naturale si destepte?!nu cred ca exista!:)
@zizzou:duracell:))