vineri, 26 iunie 2009

generatie de gunoi

oamenilor le place sa fie gunoaie.
le place sa arate ca niste gunoaie,sa miroasa ca niste gunoaie,sa fie aruncati ca niste gunoaie,sa fie calcati in picioare ca niste gunoaie.

de aceea lumea e mizerabila.nu!nu ea pute,nu ea e dezgustatoare,nu ea e focar de infectie.
NU!
toata mizeria e de la oameni.
oameni aparent inteligenti,oameni aparent integri,oameni aparent onesti,cu cuvinte pline de de morala,cu fraze pline de principii.

OAMENI DE NIMIC,CARE fura,dau mita,primesc mita,mint,orice numai ca asa E MAI USOR.

CRED SI EU CA E MAI USOR SA FII UN HOT INFECT decat corect!ORICE E MAI LA INDEMANA DECAT CORECTITUDINEA!

SI apoi oamenii astia de nimic,TOT EI, se jelesc pe toate gardurile ce nedreptatiti sunt ei,cata nedreptate exista in tara asta,vai politicieni de cacat corupti,vai cat de cacat e totul,vai ce rea e lumea.CATA CORUPTIE IN ROMANIA!!

pai hai sa va zic un mic secret:si voi,sclavilor ,prin mita sunteti corupti,si contribuiti la coruptia tarii si la fel de josnici ca si politicienii aia de care radeti si sunteti scarbiti atata!surprising huh?THE SAME shit.

SO SHUT THE FUCK UP!atata timp cat faceti ce faceti pur si simplu nu aveti nici un drept sa vorbiti despre cum e tara asta!nici macar sa rostiti cuvinte ca "dreptate","onoare","corectitudine","demnitate".pentru ca habar n-aveti ce inseamna.

PENTRU CA SUNTETI LA FEL DE INFECTI CA SI AIA CARE PRIMESC MITA!SI MI-E ATATA SILA DE VOI,sclavilor!


IMI E PUR SI SIMPLU RUSINE DE GENERATIA MEA pentru ca e nula.daca la 23 de ani nu ai ambitii,idealuri,PRINCIPII, atunci cand?

acest post a fost scris cu multi nervi.si reflecta "episoade" de mita,chiar de la mine din facultate,nu la cine stie ce nivele superioare.

dedicatie speciala pentru sclavi.
cu multa dragoste si multe gloante,(refrenul sunteti va reprezinta)

yours,
pisica sefa.

ps.rest in peace,Michael.

3 comentarii:

Zizzou spunea...

You've scared the s**t out of me! Chiar te-ai enervat nu gluma! Chill ca oricum nu poti face absolut nimic, iar pe cei in cauza nu-i doare catusi de putin...

Maya spunea...

Chiar ma pregateam sa te intreb daca are vreo legatura cu facultatea ta....dar m-am lamurit pe finalul postului. Vb lui Porno....putin le pasa....important e sa le fie lor bine si sa aiba o hartie in mana pe care sa scrie mare "LICENTIAT"...Ce mai conteaza cum ti-ai luat examenele?!
Asta e conceptia moderna: sa avem bani, cati mai multi bani, sa ne ingropam in bani...anuland frumos din constiinta compormisurile facute in scopul asta.
P.S: Ce-ai facut la ex?

pisica sefa spunea...

@zizzou:ooooooho..si asta e putin...cand eram acolo pur si simplu imi venea ca borasc pe ei..deci dupa ce ca ei (28) plateau fiecare cate 300 de euro,EI se uitau urat la noi,cele 5 persoane ramase,care surprisingly,eram corecte..si normal ca am facut spume!:))
@maya: e o realitate trista,pe care mi-e destul de greu sa o accept..
la asta de care vb in post,o sa pic.
la cel de vineri a fost super ok.am avut norocel.:)