joi, 20 martie 2008

azi e cool sa fii suparat

cand aveam 16-17 ani ma confruntam si eu cu rebeliunea specifica varstei.biata mami era cea care suporta cel mai mult apucaturile nebune si de neinteles.insa eram o rebela pasiva si-mi doream intr-un fel sa scap de perioada aia cu drame" imposibil" de rezolvat.ma intalneam cu alti "rebeli" ca si mine si fumam pe ascuns(in curtea scolii,pe baza sportiva),in timp ce dezbateam apring lupta impotriva unui sistem invechit.am luat si amenda de 300 de mii pentru aceast episod.
ehhh,azi lucrurile au evoluat.pustanii revoltati nu mai asculta guns sau nirvana.nici nu mai poarta haine rupte,sau parul dezordonat.teenagersii de azi sunt toti parca din aceeasi secta.
emo.
emotional...
pe mine ma amuza teribil treaba asta cu emo..cand ii vad ce maniati sunt ei pe viata,imbracati in haine din plaza,cu parul negru si intins cu placa(asta e o conditie de baza,fara ea nu intri in emo..no fuckin' way..)cu conversi in picioare..si blugi ultimul racnet de la versace...ma apuca rasul.
e asa funny sa-i vezi cat de preocupati sunt in a parea suparati,fara a stii exact pe ce,sau cine.
azi e cool sa fii suparat.dar nu suparat asa pur si simplu...iti trebuie tinuta emo pentru a fi un suparat autentic.
alta conditie in a fi un emo este sa scrii cu j in loc de s.(de ex:"ejti","ji","nu jtiu") si bineinteles lipsa cratimei(asta e bine,pt cei ce nu stiu exact cum sa o foloseasca).
partea trista e se construieste usor usor o generatie care nu va stii daca "cel mai iubit dintre pamanteni" este o carte sau hitul de la tokyo hotel,dar va putea sa descrie detaliat ultimul tip de ochelari de soare de la "nuj c firma".

Niciun comentariu: